Stå stærkt – få hjernen som medspiller

 

Om alt det du selv kan gøre for at trives og passe godt på dig selv på trods af stigende krav om effektivitet, et stort ansvar lagt hos den enkelte og et stormvejr af forandringer

 

 

 

Vi tror aldrig, det vil ramme os. Det sammen troede de alt for mange danskere, der hvert år rent faktisk får stress heller ikke. Men faktum er, at det sker. Hver dag. Og det kan også ske for dig og mig.

Ansvaret ligger ikke hos hverken dig eller mig, men skyldes blandt andet  et stigende pres i hverdagen både på arbejdet og såmænd også hjemme.  Der er ikke meget, der tyder på at det pres bliver mindre og det slider på arbejdsglæden. Derfor er det så vigtigt, at vi  har de redskaber og den styrke, der skal til, for at holde fast i det gode arbejdsmiljø og  for ikke at blive en del af stress-statistikken.

Det er det, foredraget her vil give dig. Mental styrke til at sætte krav, til at sige til og fra, til at stå sammen med dine kolleger og finde frem til, hvad I både sammen og hver for sig kan gøre for at trives og ha’ det godt.

Vi vil dykke ned i det, videnskaben siger, rent faktisk virker. Hvad det er for kompetencer, vi skal arbejde med for at finde tilbage til arbejdsglæden.  Der er heldigvis meget at tage fat på. Glæd dig til en aften med masser af brugbar viden, øvelser og ideer

 

DET KOMMER I BL.A. TIL AT HØRE OM

  •  Hvorfor  det i dag mere end nogensinde er nødvendigt at træne sin trivsel
  • Om alt det I selv kan gøre for at skabe en hverdag med mere overskud, trivsel og glæde
  • 4 områder, der øger jeres mentale styrke
  • Det hele starter med en tanke – hvad vælger du at tænke?
  • Måske er du slet ikke, som du tror du er  – og måske vil du hellere være noget andet?
  • Hvordan finder I ind til roen i en hektisk hverdag
  • 2 timer med snak, refleksioner og ideer til at arbejde videre

 

Ring på tlf. 20 44 21 32 eller send en mail til info@trivselspiloten.dk og få oplysninger om pris, ledige dater osv.

Jeg glæder mig til at høre fra jer!