Foredrag om samarbejde – Så forstå det da

Foredrag om samarbejde

Lær at blive bedre til at forstå dine kolleger og få et bedre samarbejde. Også med dem, der er meget anderledes end dig.

 

Det vigtigste for trivslen er samarbejde og gode kolleger

Når jeg spørger, så svarer langt de fleste. at det, der betyder allermest for, om vi har det godt på arbejdspladsen, er at have gode kolleger. Og det svar bliver understøttet af forskningsresultater fra den positive psykologi, der samstemmende siger, at andre mennesker er den enkeltfaktor, der betyder mest for trivslen i hverdagen.

 

Og alligevel går det galt

Blandt andet fordi vi tit misforstår hinanden. Fordi vi er forskellige. Fordi vi glemmer at lytte. Fordi vi tror, at vi ved, hvad den anden tænker, tro og mener. Hvis vi skal have det godt med vores kolleger, kræver det, at vi bliver bedre til at forstå både de verbale og nonverbale signaler i dagligdagen, og at vi accepterer hinandens forskelligheder i stedet for bare at blive irriterede. Alt det kommer vi ind på til foredraget “Så forstå det da”

Det kommer du bl.a. til at høre om

  • Hvorfor gør din kollega, som hun gør? Hvad er det, der driver os til at handle som vi gør
  • Hvordan skaber vi den bedste bund for at forstå hinanden?
  • Verden er ikke så objektiv, som du tror. Hør om hvordan hjernen styrer det, du oplever og skaber sit helt eget billede af sandheden
  • Hør om mænd og kvinders evner til at læse ansigtsudtryk – hvem er bedst?
  • Tror du også, du er tankelæser og helt sikkert ved, hvad der sker hos din kollega? Lær hvorfor du skal stoppe med “at tro”, og hvordan du kommer til “at vide”
  • Hvordan ser du, at din kollega ikke trives? Lær hvad skal du kigge efter.

Få mere information om foredraget på tlf. 20 44 21 32 eller info@trivselspiloten.dk