FOREDRAG om trivsel på arbejdspladsen

Medarbejdertrivsel.

Det er det jeg brænder for, og også det alle mine foredrag handler om . Jeg har mere end 12 års erfaring og har derfor også en hel palet af titler at vælge imellem

Se alle titlerne nederst på siden

 

Foredrag om trivsel

 

 

Kurser og foredrag om trivsel fra Trivselspiloten kan bruges til mange formål – som inspiration, til eftertanke, som kick-off til et større projekt,som oplæg til videre diskussion osv.  En ting er sikkert; om der er 10 eller 100 deltagere, så går alle altid hjem med både indsigt og viden.

Alle foredrag/kurser tager udgangspunkt i den nyeste viden på området og undervisningen er altid både motiverende, inspirerende og let at omsætte til handling og forvandling. Gerne med smil og humor, men aldrig bare underholdning for underholdningens skyld.

Mit formål med både foredrag og  de øvrige produkter er altid, at give den indsigt og den viden der skal til, for at skabe vækst indefra.

 

 

 

 

 

Det var en rigtig god oplevelse at høre dit foredrag: Have a nice day! Resten af dagen og dagene bagefter følte jeg en lettelse ift. dagligdagens tyngdefølelse. Ja, det er hårdt arbejde at ændre sine tanker, men du gav gode anvisninger. Jeg ved nu, præcis hvad jeg skal gøre for at arbejde mig højere op på trivselsbarometeret – ved egen kraft,  samme med mine kolleger, og med smittende inspiration fra dig.  Heidi

Her er endnu en grund til, at jeg var så glad for dit foredrag: Det var befriende at tale om medarbejderens behov og vigtigheden af, at de bliver tilgodeset. Som omsorgs- og pædagogmedhjælper oplever jeg, at det at tale om egne behov, nærmest er  “fy” ord på arbejdspladsen. Vi der har valgt at arbejde som omsorgsgivere, gør alt hvad vi kan for at opfylde andres behov og glemmer ofte os selv. Dette er, efter min mening, en væsentlig årsag til, at så mange bukker under for stress. Så kære Helle, du har en vigtig mission med dit foredragAnnegrethe

Lige hvad jeg havde brug for – hvor ville jeg ønske, alle mine kolleger havde været her i aften

Foredrag om trivsel – titler og indhold

img_3270
Der er mange titler på hylden, men overskriften for dem alle er trivsel, og alle har fokus på, at trivsel er et fælles ansvar. Derfor giver alle foredrag også helt konkrete redskaber, der både kan bruges af den enkelte alene og sammen med kollegerne.

Emnerne er samarbejde, den pressede hverdag, nærvær, pauser,søvn, kommunikation,  og brok – alle gamle kendinge, men serveret med nye indgangsvinkler fra både den positiv psykologi og fra den nyeste hjerneforskning, så de både bliver spændende og vedkommende.

I kan læse mere om de enkelte titler eller kontakte mig, så vi kan tage en snak om, hvad der giver mest mening lige netop for jer.

 

 

Find foredragene her.

Alle titlerne har hovedoverskriften Trivsel. De er delt ind i 4 kategorier, så det bliver lettere at finde præcis det foredrag, I har brug for. Klik på kategorien og klik jer videre til beskrivelsen af de enkelte foredrag

button_kontakt-mig-for-mere-information-1